Noga utvald och sorterad svensk skinka 
av högsta kvalitet, omsorgsfullt rimsaltad
enligt ett gammaldags svenskt recept.

 

Klicka på produkten för mer information


Gårdsmärkt julskinka

 

Gårdsmärkt julskinka,
självklar huvudroll
på julbordet

Vi har valt ut en duktig grisuppfödare att leverera julskinkor till oss, Mats Olsson på Holmsbergs Gård. Han har gedigen erfar-
enhet och stor klokskap och han vet hur 
man ska sköta en gris för att den ska må 
bra och därmed ge det där lilla extra till skinkan vi äter till jul.

Det handlar om att sköta dem med kärlek,
värme och allmän god omvårdnad, säger
Mats. Här har alla grisar knorr på svansen
– ett tecken på trivsel!

Grisarna är födda och uppväxta på Holms-
bergs gård, de lever i ren, torr miljö med
låg ljudnivå. De har tillgång till ny halm varje
dag så att de kan böka. Grisarna äter spann-
mål producerat i närområdet, och transporten
till slakteriet är kort och går lugnt till.

På vår facebook-sida så hittar ni fler bilder och även filmer om livet på Holmsbergs Gård. Klicka här för att komma till facebook-sidan. 

Här är ett av vinnarrecepten från 2010 års populära griljeringstävling, som passar utmärkt på Hälsingestintans julskinka.

 

 

Alltid hängmörat i minst 
7 dagar.

Perfekt resultat! 
Vi visar hur.

Till recepten!