Bli en del av oss!

Du blir en del av ett av de mest framgångsrika premiumkoncepten i landet och får en möjlighet att föras fram som en av Sveriges bästa uppfödare. Du medverkar till att sätta svensk uppfödning och köttkvalitet på internationella arenan och säkerställer därmed framtidens djuromsorg.

När slakten sker hemma på gården så ger det dig en unik möjlighet till omedelbar återkoppling på kvalitén på din leverans samt total kontroll över slaktprocessen vad gäller djuromsorg, vägning och klassificering. Du får dessutom betalt för din leverans inom 7 bankdagar.

Du får tillgång till vårt återtagskoncept och möjlighet att sälja köttlådor lokalt. Tack vare den elektroniska spårbarheten så har du som producent också möjlighet att få reda på vart ditt kött säljs i landet.

 

favoritmat

Är du intresserad av att samarbeta med oss och vill veta mer, tveka inte att kontakta oss. Fyll i formuläret nedan eller ring 0651-310 31.

 

Kontakta oss

Namn *

E-post *

Ämne

Meddelande *

Spam filter *

PRENUMERA PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du information om kommande gårdsförsäljningar, inspirerande tips och recept direkt i mailen.

Prenumera

Personuppgiftslagen (PUL) finns för att skydda den personliga integriteten
när det gäller lagring och behandling av personuppgifter. Vi följer naturligtvis den.