HÄLSINGESTINTAN OCH TAYLORS AND JONES GER MER SMAK TILL GRILLNINGEN

Hälsingestintan tillsammans med Taylors and Jones och Glada Utegrisar lanserar grillnyheter med smaker från världen. Bland nyheterna finns både nya recept och kryddningar av färsk korv samt grillvänliga favoriter med rub. 

Till årets grillsäsong så har Hälsingestintan valt ut populära grillfavoriter i portionsstorlekar lämpliga för sommarens grillmiddagar. Ryggbiff och Flankstek förpackas tillsammans med passande kryddblandningar för rub framtagna i samarbete med Taylors and Jones. För grillentusiaster som vill experimentera med egen smaksättning så har vi valt ut Flapsteak som lämpar sig för grillning på lägre temperatur under något längre tid. 

Våra kryddblandningar är anpassade att användas som rub och för att ge nya smakupplevelser till det grillade köttet. För fläsk har vi valt ut grillfavoriterna skivad kotlett och karré från Glada Utegrisar. 

Som kommande favoriter på grillen lanserar vi tre färska korvar av nötkött med hög kötthalt (92%) framtagna genom Taylors and Jones fina kötthantverk. 

Trevlig grillsommar! 

Nyheter Hälsingestintan Grillsortiment 2019 

NÖT Hälsingestintan – Vårt eget kött, Hälsingemetoden: 

  • Vårt eget kött, FLANKSTEK med rub Peru 
  • Vårt eget kött, RYGGBIFF med rub Argentina 
  • Vårt eget kött, FLAPSTEAK 

FLÄSK Hälsingestintan – Hälsingemetoden i samarbete med Glada Utegrisar: 

  • Vårt eget kött, KOTLETT, skivad 
  • Vårt eget kött, FLÄSKKARRÉ, skivad 

FÄRSK Korv samarbete med Taylors and Jones: 

  • BBQ BEEF 
  • BERLIN BANGER 
  • BIFF SALSICCIA
 


Alla korvar är gjorda av 
Hälsingestintans kvalitetsmörade nötkött som råvara. 

KONTAKT 

Mats Markgren, VD Hälsingestintan 

073-027 70 09 

halsingestintan.se 

 

Kerim Akkoc, Produktionschef Taylors and Jones 

070831 05 06 

taylorsandjones.com 

MEDIA 

Produktbilder 

Recept och inspirationsbilder 


Hälsningestintan
 AB säljer gårdsslaktatspårbart och hängmörat kvalitetskött till de stora livsmedelskedjorna över hela landet. Företaget har fram till idag genomfört flera viktiga och banbrytande innovationer såsom det mobila slakteriet där slakttransporter elimineras samt den unika digitala spårbarhetslösningen från gård till gaffel. 

 Taylors and Jones startade med en köttbutik på Kungsholmen i Stockholm år 2007. Där tillverkades egen korv för hand. Efterfrågan tog fart och verksamheten växte. Butiken på Kungsholmen finns kvar men korvtillverkningen, som fortfarande är ett hantverk, är flyttad till större lokaler.  Idag levererar Taylors and Jones korv både till de stora matkedjorna och till ett antal mindre delikatessbutiker.