Klicka dig runt och lär dig mer om alla styckningsdetaljer

Ett biffdjur styckas i flera detaljer som alla är olika vad gäller tillagning och smakupplevelser. Vi på Hälsingestintan menar att framdelsköttet är det mest bortglömda. Där finns bitar som är väldigt prisvärda och ger så många fler möjligheter att skapa varierande rätter än delarna i mitten och längre bak på djuret. Vi tänker på soppor, grytor, kalops och andra läckerheter. Mitt på djuret finns dom mest exklusiva detaljerna som filén, entrecôten och biffen. Längre bak sitter bland annat rostbiffen och fransyskan.

Klicka eller för muspekaren över detaljen som du vill läsa mer om.

 

 

PRENUMERA PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du information om kommande gårdsförsäljningar, inspirerande tips och recept direkt i mailen.

Prenumera

Personuppgiftslagen (PUL) finns för att skydda den personliga integriteten
när det gäller lagring och behandling av personuppgifter. Vi följer naturligtvis den.